Sunday, February 11, 2007

Daca ar exista consiliul elevilor cu adevarat...

Daca ar exista consiliul elevilor cu adevarat...


In acest articol,pentru inceput vom puncta 3 din cele mai mari defecte ale scolii si felul in care acestea ar putea fi rezolvate,dupa care vom mentiona si 3 din viitoarele calitati ale scolii.
Primul din defectele scolii ar fi faptul ca nu exista un loc prntru fumatori si acestia se imprastie prin jurul scolii facand de rusine scoala.Acest lucru ar putea fi rezolvat prin simpla desemnare a unui spatiu special amenajat pentru acesti "pasionati ai tutunului".Alt defect este ca scoala este alcatuita din mai multe cladiri despartite si acesta impiedica sa fie o oarecare unitate intre elevi.Si al treilea da nu ultimul defect este ca majoritatea elevilor inscrisi la aceasta scoala sunt dezinteresati din cauza statutului social al parintilor.
Scoala ar putea fi un loc mai placut daca ar exista un ABC si o mini cafenea in incinta scolii unde elevi sa poata sta cand vor sa lipseasca de la ore.Scoala ar avea un renume mai bun daca standardele in cadrul ei ar fi ridicate,referitorele la aceptarea noilor veniti.
Aceste probleme ar putea fi rezolvate daca in cadrul scolii ar exista un consiliu al elevilor care sa se ocupe cu adevrat de parerile elevilor.

No comments: