Monday, May 21, 2007

Cum sa faci usor 100$





Dat fiind faptul ca 100 $ nu este o suma foarte mare, modalitatea de a procura aceasta suma nu ar trebui sa implice riscuri prea mari. Desi se poate ca aceasta activitate de a procura suma sa fie legala sau mai putin legala.
In ziua de azi cel mai simplu si rapid mod de a face 100 $ este sa canti cateva versuri de suflet sau de jale, adica sa devii manelist. Aceasta este cea mai primitiva modalitate de a face 100 de " parai".
Cel mai usor mod de a face 100 $ este serviciu contra cost, adica sa faci un serviciu cuiva care pentru acest lucru sa te plateasca.
Un alt mod si mai simplu este de a cumpara un telefon furat la pret de nimica de la un hot de telefoane, ca apoi sa il vinzi mai departe la un pret mai apropiat de cel real.
O modalitate la fel de usoara ar fi jocurile de noroc, unde daca esti destept si stii cand sa te retragi " sa nu fortezi mana norocului" poti face 100 $ foarte repede si usor, fara nici un risc.
Modalitatile de a face 100 $ sunt nenumarate, din acest lucru traiesc multi mici afaceristi, bijnitari etc. Greutatile apar cand deja 100 $ nu mai ajunge si miza creste odata cu riscurile si cu timpul implicat.


No comments: