Monday, May 21, 2007

Tentatiile momentului



Tentatiile momentului

Tentatiile cele mai mari de care sufera majoritatea oamenilor sunt viciile, cum ar fi: fumatul, drogurile, bautura, etc.
Tentatiile mele nu sunt legate de aceste lucruri deoarece se refera la altceva care nu implica neaparat si sanatatea. Deci tentatiile de care mai sufar eu din timp in timp sunt:
  • Jocurile de noroc care ma retin cateodata cu numarul orelor. Acestea devin tentatii din cauza castigului care ti-l ofera cel putin la inceput, ca "momeala".
  • Bautura mai este o tentatie a momentului cand sunt alaturi de prieteni si hotaram ca la o iesire in cluburi sa ne simtim un pic mai bine decat starea care ti-o ofera doar sucurile.
  • Calculatorul devine o tentatie zilnica, pe durata lunga daca exista instalat pe el un joc care imi ofera placere sa il joc o perioada mai lunga de vreme.
  • "Iarba" este o tentaie mai periculoasa dar care nu produce dependeta si din aceasta cauza se poate consuma cu masura acest lucru nefiind interzis nici de lege.
Tentatiile sunt prezente la toti oameni indiferent de religie, ocupatie, mod de viata, culoare, etc. desi unii se straduiesc mai mult sa le ignore si incearca sa nu le dea loc deloc in viata lor, altii iar exagereaza cu ele.

No comments: